10 november 2011

Vet du vad en bebis kan?...

...han kan bara åla fram.

Men det är inte så bara. Jacob ålar framåt, snabbt går det och han gör sina fynd överallt. Hyllplanet under soffbordet måste bort då han kommer med "rasande" fart framåt med pannan/näsan in i hyllplanet när han vill under bordet. Han har även börjat ställa sig i krypställning ?! Jag hoppas dock att han väntar lite med det, de lär ju vara ännu svårare att stoppa han då haha.

Igår var vi först på Linnéa trädgården i Maria Park och fikade med Jenny o Annie och Aleks o Lykke från vår föräldrargrupp. Därefter gick vi bort på Romares och hälsade på. Vi stannade där tills det var dags att gå bort till St.Anna K:a och babycaféet. Mötte upp mammorna med barn och vi hade sällskap dit bort.
Vi började med sång, Jacob sov när vi kom dit och tyckte att det var fruktansvärt att vakna upp till ett rum fyllt med barn :p Det blev bättre med tiden, vårt lilla gäng höll oss i de mindre rummet då en 6veckors bebis hade anslutit sig. Den lilla tjejen vägde lika mkt som Jacob gjorde när han föddes, och det kändes konstigt att min kille hade varit så liten ;) Igår var Jacob "mannen" i centrum, omringad av söta tjejer. Han och Lykke myste lite extra på mattan på golvet, det är så roligt att de har börjat upptäcka varandra. J gillade verkligen hennes rosa napp ;) och vilken tur att han har fått en egen rosa napp.

Fick mail igår om fortsättningskursen på babysimmet och självklart ska vi fortsätta. Jacob älskar det och det känns som en bra kunskap för framtiden. Han är en liten fisk vår son, det har han nog fått från sin mamma - på i stort sett alla kort från där jag är liten så badar jag haha (eller tappat tänder ;))

Här skulle det varit lite bilder men det ville inte alls fungera :(

1 kommentar:

  1. Mysigt med promenad och mamma grupp även med simning! Vi fortsatte inte vår simning men jag vill så klart at han ska fortsätta snart igen!! Men det var så långt att ta sig dit vi gick och simmade så jag vill antingen ha bil eller hitta något närmare!! Så vi får se hur det blir! Synd att du inte fick upp bilder :D Säg till om du behöver en ny header bild :D Kram

    SvaraRadera