2 november 2011

Dags att uppdatera?

Jag får ta och bli bättre på att skriva här. Det är nu allt händer, allt som ska skrivas ner till framtiden. Alla Jacobs framsteg och hur snabbt det går. Jag hade aldrig trott att jag skulle behöva barnsäkra hemma redan efter 5 månader, Jacob tar sig fram :O Kör en liten snigelstil men fram kommer han. Först gjorde han det bara i soffan eller på mjuk underlag men nu har han kommit på hur han ska göra på golvet. Han är precis överallt och ingenstans. Det gäller att ha ett ständigt vaksamt öga på honom då vi ännu har sladdar kvar liggandes över vardagsrums golvet.

Han sitter jätte bra nu. Kan vända på huvudet utan att tippa, visst gör han sina vurpor men han har mkt mer stabil. Han kan sitta och leka en bra stund innan han vänder på mage och ger sig iväg på upptäcksfärd.

Smakisarna har blivit till portioner. Han äter gröt till frukost och middag tillsammans med oss. Däremellan fyller vi på med Nan2. Jacob är så duktig på att äta, gapar stort mot skeden och smaskar glatt i sig det mesta han får. Ännu har inget varit så hemskt som palsternackan. Lite kött har introducerats, även lite kyckling.

Det är en otroligt envis pojke vi har fått, han har en stark vilja och en enorm styrka.
Min lilla bebis, hur kunde du bli så stor?

1 kommentar:

  1. Jodå, det går super snabbt! De där små liven är ju så himla smarta :D Oj, vad han äter :D Duktigt ju!! Ja, vänta bara! Helt plötsligt är han ett helt år gammal ;) Kram

    SvaraRadera