13 mars 2012

10 månaders kontroll

Jacob har börjat sova som vanligt igen vilket är superskönt. Den extra timmen gör mkt för både honom och mig. Jag tror att han har gått igenom någon fas för nu är allt som vanligt igen, inget gnäll när man sätter in honom i bilen eller i vagnen. Men han är ju såklart fortfarande lika envis ;)

Vi började dagen med att köra bort mot våra gamla kvarter för ett besök på bvc, Jacob blir ju 10 månader på söndag, min stora kille <3 Han väger nu 9070g och är 73.5cm lång, växte lite mer på längden denna gång :) Han fick såklart godkänt på kontrollen som bla. innebar pincettgreppet och slå ihop två klossar. Bvc sköterska tog förgivet att Jacob hade tagit sina första steg nu (det trodde hon även på 8månaders kollen) eftersom han har haft ett raskt tempo med utvecklingen innan men J är så nöjd med att krypa. han reser ju sig och går längs med möbler så han ser ju lika mkt ändå :p och han är rätt snabb på att ta sig fram ändå. Han har ju gjort det i ca4månader nu så det är inte konstigt att han har fått snitts på det.

Efter bvc åkte vi hem igen, hade tänkt att vi skulle mata ankorna men jacob somnade i bilen så vi sköt upp det. Ankorna börja bli lite läskiga nu, flockas omkring en och kommer lite för nära. De är även aggressiva mot varandra. Jag har tidigare trott att gräsänder levde i par och att den hanen som vann fick para sig med honan men igår fick vi se något annat, 3-4 hanar på en stakars hona :O men det är kanske så det går till?

Snart är det dags att natta lilleman, han håller på att leka av sig efter kvällsmaten. Vi provade på att göra egna laxburgare vilket faktiskt blev rätt gott. Ingen favorit men helt okej, hade nog blivit godare med lite salt men vi gjorde dom Jacob vänliga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar