17 juli 2012

Bilar bilar och bilar...

Igår  blev det en sväng till Kiviksmarknad. Vi åkte efter att Anders hade slutat jobba kl.16 så vi kom dit ganska sent men annars hade vi inte kunnat åka alls. Helikoptern var det mest spännande tycket Jacob, den start stället var i närheten av där vi parkerade så han såg den tydligt. Det bjöd på en gratis barnkarusell men lilleman ville inte åka något. Jacob fick 2 nallar från olika personer som inte ville ha dom själv, snällt :) Det blev sent igår och vi sov länge idag lilleman och jag, ca 9.30 öppnade jag ögonen.

Slö, seg förmiddag. Regnade titt som tätt och vi orkade inte gör så mkt. Men vi åkte i alla fall iväg till Maxi för att handla hem lite och såklart blev det även 3 bilar till den bilgalna sonen. Jacob är otroligt förtjust i bilar och han ser skillnad på vilka bilar som är "riktigt fina" och det gamla vanliga så att säga. När vi kom hem igen packade jag upp varorna och förberedde lunchen, Jacob kommer traskades på plastpåsen (där bilarna ännu ligger kvar) och ojar sig och visar att han vill plocka upp dom. I stil med " titta mamma vad du glömde i påsen, dessa måste vi ju ta fram och öppna, fort fort fort".

Lycklig pojk hade jag här hemma sedan. Det enda besväret var att det var jobbigt att bära med sig alla bilarna på en gång, vilket gjorde honom lite bekymrad. Om regnet håller sig väck ett tag nu ska vi ut och köra lite inlines, var längesedan sist :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar