27 mars 2011

Helgen

I lördags åkte mamma och jag till Malmö för att besöka symässan. Jag hade en helt annan bild av det och blev faktiskt lite besviken på att det inte var större. Vi fick köa i 30min innan vi kom in, wiie.
Trodde att jag skulle vara helt ruinerad när jag kom därifrån men det blev inte så mkt inköpt. 0,5m rött bamse tyg, 1m mysigt flanell tyg (filtar till bebben) samt en Laban filt.
Självklart var det jag som körde, och det blev verkligen en prövning att köra runt i röriga Malmö med vägarbete till höger och vänster samt flertalet idioter som inte borde ha körkort.

Efter symässan körde vi till mormor och hälsade på. Innan vi åkte hem passade vi på att besöka den nyöppnade affären över gatan, Luco Food. En stor matvaruaffär. Mormor handlade hem det hon behövde och även här fick vi köa i ca 30 min innan vi kom ut.
Därefter begav vi oss hemåt.

Igår var det Earth Hour, vi slog ett slag för miljön och släkte alla lamporna här hemma. Laddade upp med massor av levande ljus och lite gottis och sedan blev det mys i mörkret.

Idag tog vi det lugnt under förmiddagen, köpte pellets till Theo samt svängde förbi Framtids loppis. Alltid kul att gå och titta på massa krims krams. Inhandlade dock ingeting.
Slappade en liten stund och sedan kom pappa och vi gav oss ut på en övningskörningsrunda. Blev en ganska lång tur och på vägen hem körde vi inom maxi och köpte fläskfilé, kryddade potatis och hot bearnaise sås - det vankades grillat :D Anders kom strax efter oss och vi gick en sväng med hundarna.
Maten blev delikat, provade en ny rub (marinad) - roasted garlic och den var god.

Mitt vanliga söndags nöje började kl 19, Bingolotto :)
Som vanligt var jag väldigt nära att vinna. Behövde B15 för att vinna 100 000kr och det blev B14... ARG!
Men men, man kanske inte kan ha tur i både spel och kärlek? Och i så fall tar jag hellre nitlott efter nitlott.
Kärlek övervinner allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar