16 juni 2011

Husvisning

Igår gjorde vi som vi brukar göra på onsdagarna. Åkte till Ättekulla till mamma och hämtade Sebastian och Ebba på dagis. Jacob sov otroligt nog hela tiden vi var där, han vaknade till för att äta men somnade sedan om. Hemma vill han inte ens sova på dagen :O På vägen till Ättekulla svängde vi inom Babyland och köpte en vällingdoserare till ersättningspulvret. Den kommer komma väl till användning, framförallt på nätterna, skönt att slippa så och räkna skopar mitt i natten. När Putte kom för att hämta barnen begav sig mamma, Anders S (mammas sambo), Jacob och jag oss iväg till Södra Vram för att titta på ett hus. Anders mötte upp oss med jobbebil på plats.

Huset behövde renoveras men det var vi redo på. Bottenplanet var helt ok, fräsch men gammalt. Däremot källaren var äcklig - mamma tyckte att den var fruktansvärd haha samt taket på ovanplanet var alldeles för lågt. ca 175cm högt :O Det kommer kosta alldeles för mkt för att blåsa källaren och höja taket på ovanvåningen samt så var där massa annat som skulle fixas. Det ska klick på bottenplan men det var ju hela huset som ingick i priset. Det blir till att leta vidare. Har redan hittat nästa som vi ska titta på.

Jacob blev hela 4 veckor i går. Han har ändrats mkt på denna tiden. Han fick prova Babysittern igår, det gick bra en kort stund, han lekte till och med med sakerna som hängde och dinglade framför honom :O Han koncentrerade sig för att kontrollera armarna så han kunde smälla till dom så de dinglade. Jacob har även börjat skratta/le ordentligt, hjärtat smälter när han slänger fram det stora leendet :D Och hans skratt ska vi inte tala om, guuuuud så sött det lätt. Fast det har han bara delat med sig av en gång men jag längtar redan till nästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar