24 juni 2011

Midsommar

Våra midsommar planer gick åt skogen. Vi hade tänkt att åka ner på stranden och grilla lite gott MEN det har blåst väldigt mkt under dagen och det brukar ju alltid blåsa mer vid havet. Vi körde och köpte 2 liter jordgubbar och svängde inom citygross på ättekulla och köpte kryddkorvar. Grillat ville vi ju ha, men en flintastek på elgrillen hade nog itne blivit så bra. Det blev att vi grillade baconlindade kryddkorvar på balkongen, nypotatis till det och jordgubbar till efterrätt. Ingen traditionsenlig midsommar mat, men gott var det - vilket är huvudsaken.

Jacob har som vanligt varit ganska trött under eftermiddagen och brukar vara lite gnällig men ikväll har han varit en riktig mysbebis. Han har varit jätte trött men under flera timmar låg han bara tyst och mös med oss i soffan och bjöd på ett leende lite då och då.

Hittade en bild på Hugo i min mobil, där han bara var någon månad. Vid första anblick trodde både Anders och jag att det var Jacob :O tills vi såg att det stod Hugo på nappen. Tur att det finns namnnappar haha. Inte kunde vi tro att de skulle vara så lika, för i dagensläge är de det ej. Kanske var det nappen i munnen som gjorde det hehe.

GLAD MIDSOMMAR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar