1 juni 2011

2 veckor

Idag blir Jacob hela två veckor. Tänk att vår lille prins har funnits i vårt liv i en halv månad idag. Det är svårt att tänka sig att för två veckor sedan låg han fortfarande i min mage.. tiden går.

Det mesta av dagen har spenderats på Ättekulla hos mamma och Anders. Vi mötte upp henne på jobb och passade samtidigt på att visa upp vårt underverk för resten av personalen. Sen hämtade vi upp Sebastian och Ebba och gick hemåt. Jacob vaknade på vägen och var hungrig så när vi kom upp till mamma var det matdags för honom. Han hade lite svårt att koncentrera sig med kusinerna stirrandes på honom men lite fick han i sig i alla fall.

Efter besöket hos mamma körde vi en runda. Vi hann dock inte komma längre än till Väla förrän lillgubben var hungrig igen. Stannade till på parkeringen för lite snacks a la bröstmjölk och sedan körde vi vidare med en sovande Jacob. Är alla hans behov tillgodosedda sover han gott i bilen :) Han sov även en stund efter att vi kom hem och nu har han varit vaken i några timmar och verkar inte vilja somna om, fast han är jätte trött. Ätit och bajsat har han gjort i massor idag :) Hoppas på att han vill somna snart för det vill hans mamma och pappa iaf *gääääsp*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar