31 maj 2011

Promenad i stan

Idag åkte vi ner till stan och promenerade lite. Underbart väder och då kan man ju inte sitta hemma hela dagen. Jacob sov gott i vagnen under hela vår tur. Vi kollade efter en snygg sommarhat till Jacob men hittade inga som föll oss i smaken, dock följde en amningsbh med hem. Vi träffade Sandra en stund i stan, hon fick ta sig en titt på Jacob. Hennes lill* kommer också snart till världen, spännande att se vad det blir.

Jacobs outfit idag :)
Efter stan lämnade Anders av oss hemma så att Jacob kunde äta och sen körde han till Maxi. Tyvärr utan ica kort för det ligger i min plånbok, så det tog lite längre tid än vanligt att handla utan scanner. Lilleman har ätit ordentligt och även bajsat två gånger idag :) Skönt att magen fungerar. Vi har dock köpt hem Minifom droppar, lika bra att det hemma om det skulle behövas.

Stark i nacken :)
(Hans öra är inte så stort i verkligheten, han rörde sig nog precis när jag tog kortet så det blev dubbelt)
Jacob har haft lite gymnastik här hemma, fast han tyckte att det var roligare att ligga på pappa och träna nacken än själv i soffan. Han försökte ivrigt ta sig iväg från soffkudden och lyckades faktiskt med att åla sig fram några cm :O Mammas duktiga kille <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar