31 juli 2011

Allmänt

Då var festivalen över för detta året. Jag gissar på att nästa års festival kommer att vara mkt roligare, då kommer Jacob kunna åka karusell - om han vill, och hörselkåporna lär passa på hans huvud. Detta året blev det ju mest att kolla marknaden för vår del.

Vi har varit hemifrån ganska mkt nu under Anders semester så idag valde vi att ha en hemma dag. Jacob verkar tycka att det är skönt att bara vara hemma efter att ha varit iväg mkt. Anders börjar jobba igen i morgon efter 2 veckors semester + 1 vecka sjukskrivning. Kommer kännas konstigt att inte ha honom hemma och att ta nätterna själv igen. Men det lär nog gå bra :) Ska bara komma på vad Jacob och jag ska hitta på om dagarna så vi inte blir uttråkade.

Idag har jag sytt en del, 2 näsduksfodral och en drickflaskhållare att hänga på vagnen. De har jag lagt upp i min andra blogg där jag har tänkt att samla alla mina pyssel --> Pysselblogg. Anders håller på att tvätta och jag ska strax börja med maten. Jacob börjar redan blir trött och tar en liten tupplur på sin far just nu. I natt sov han  7 timmar på raken :O. Jag får nog börja lägga mig tidigare på kvällarna eftersom det blir tidigare mornar nu för tiden.

1 kommentar:

  1. Usch ja inte lätt att veta vad man ska hitta på med dem små hela tiden! Vi har haft vissa dagar här där vi bara varit hemma, eller om inte annat gått ner och gungat för att göra något åtminstone. Låter mysigt att vara på vift iaf, men skönt att vara hemma också :D Kul med Pysselblogg får jag kolla in. Duktigt av dig att sy så mycket, förstår inte hur du finner tiden. Men är väl lättare när man har en liten liten en :D Ja, att sova samtidigt som sitt barn brukar vara bra för sömnen!! Ha de bra Kram Bella

    SvaraRadera