19 juli 2011

Idag har vi varit på Husvisning i Åstorp. Fast innan dess köpte vi en Bumbo stol med bricka till Jacob. Blev tillagd i en grupp på Facebook där man kan sälja/skäna bort saker och där var någon som ville bli av med en Bumbo stol. Efter att vi hämtat hem den åkte vi till Scrapbooking affären vid Barnens hus, snabbt inom Väla och sedan vidare mot Åstorp.

Mamma och hennes Anders var redan där och mötte upp oss. Huset var jätte fint, en sutteräng villa, dock behövdes det moderniseras men beboeligt, det finaste vi har tittat på hittills. Trädgården var en slutningstomt, rätt brant men väldigt fint med massor av växter och utsikten var otroligt fin. Huset låg högt upp på en backe med en fantastisk utsikt, ända till Kullaberg. Det som gör att vi inte köper är trappan inne i huset. Den är rätt brant och det blir inte lätt att springa upp och ner där flera gånger om dagen. Speciellt inte med Jacob på armen. Så typiskt. Alltid ska det vara något som förstör. Sovrummen ligger nämligen i sutterängplan.
Ännu en gång blir det att leta vidare.

Snart ska vi göra 3D avgjutning på Jacobs fötter och sedan får vi nog ta och äta middag..



Jacob provsitter sin nya stol

Eftersom Jacob blev 2 månader igår fick han ju ha en lite present.
Aningen för dyr men otroligt snygg.



1 kommentar:

  1. Men byta ut trappan!! Det går ju!!!! Inte så svårt. :D Annars lät den super bra! Hihi, det var jag som la till dig! För jag hade sett bumbo stolen :D sv: Ja jag vill gärna se bild :D Kram Bella

    SvaraRadera