21 juli 2011

Fotomodellen Jacob

Igår fotgraferade vi Jacob till HD, någon söndag i augusti kommer han att göra entre i tidningen. Han var ganska trött när vi kom tid så trodde inte att de skulle lyckas med att få fram några leende - men turligt nog hade jag fel. Han log och skrattade med hela ansiktet. Det lär bli svårt att välja ut vilka bilder vi ska köpa sen. Igår skickade vi även ut dopinbjudningarna. Äntligen har datumet spikats och lokalen är bokad. Nu är det tårtjakt som gäller.

Efter fotograferingen körde vi hem till pappa och Marian på lite grillmys. Vi åt, gick en promenad, fikade, spelade kubb och rita & gissa och tiden flög verkligen iväg. Det blev en mkt trevlig kväll.

Nu har vi nästan precis kommit hem, vi började på Vc och omläggning på Anders hand. Det läker jätte fint och det blir mindre o mindre bandage för varje gång. Nu ökade vi även på tiden så att vi inte behöver åka dit lika ofta, jag ska lägga om det till honom på måndag och återbesök på Vc på fredagen. Det är lite pinsamt att vara kändisar på vårdcentralen. Efter Vc blev det en tur på Maxi, behövde ha hem lite mjölk o dyl. Köpte även en lotto bricka som gäller i 5veckor. Chansar man itne så lär man aldrig vinna. Hade inte suttit fel med lite extra pengar.

Jacob sover och jag ska passa på att rita och klippa ut lite mönster och sen kanske även ge mig på att sy lite grann. Lite byxor och någon mössa ska man väl lyckas knåpa ihop samt något dreggellapp. Får se sen, hoppas att maskinen vill samarbeta :)

1 kommentar:

  1. Åhh, så kul!! Tårta är ju kul att göra! Du borde göra den själv, eller tillsammans med någon! Tänk vad fint du kan göra! Kul att Jacob var med och log till bilderna :D Lycka till med lotton då! Jag har aldrig köpt en, men vem vet! Hade kanske vunnit något! Åhh, vad trevligt att sy! Inte alls fel med lite nya byxor och så! Kul! Kram

    SvaraRadera