28 juli 2011

Malmö

Dagen har spenderats med mormor i Malmö. Det blev en del shopping, till Jacob :p hittade ingeting till mig själv, fast letade knappt heller. Det går ju inte att låta bli att handla till lilleman, allt klär ju en skönhet som han ;) Vi började med att hämta upp mormor och körde sen ner till stan. Ställde bilen i Hansa companiets parkeringshus och jag var glad för att det inte var jag som körde. Skit läskig väg upp o ner, köra länge i en spiral - nej där kommer jag aldrig att köra in självmant. Vi gick sen ut på torget, hade tänkt äta lunch på Jensens Böfhouse MEN där fick man inte ha vagnen vid bordet fast man satt ute och fullt med folk inne så det hoppade vi, hittade en asiatisk buffé istället.

Sen blev det shopping dags. Gick igenom hela stan och avslutade med lite shopping på hansa. På vägen hem svängde vi inom Erikshjälpen. Mormor hade aldrig varit där och var nyfiken. Där blev det dock ingen shopping, men alltid kul att kolla.


2st Ruthless and Toothless bodies.
Killarna i Miami Ink´s design.


En marimekko bodysuit.
Denna fick han av Molly (min mormor). 

Molo, body och matchande byxor.

En Lasse Åberg filt.
Riktig mjuk och skön. Älskar filtar.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att ni inte kunde äta på JB :(
    Där som är så god mat!!! En annan gång...
    Så fina kläder lilleman har fått!!! Superfina! Roligt med lite annorlunda kläder, inte bara lindex etc...
    Hoppas ni hade tur med vädret idag!
    Det hade inte vi :( regn,regn och regn!

    SvaraRadera
  2. Wow de översta bodys var ju helt underbara! Kan man hitta dem på nätet kanske??? Vet du det? SV: för att få det fluffigt fram så måste ju den delen vara tillräkligt mycket större! Så länge den är det så ska de bli bra! Men du får ju snart mönstret! SKa rita upp det till Therese i mammagruppen också! Hon ville också ha det hehe :D Kram

    SvaraRadera