5 juli 2011

Bvc - första läkarundersökningen

En dag med strålande sol - inget vidare tycker Jacob.
Men vad gör man, vädrets makter kan vi inte rå på.

Efter ytterligare en skön natt packade vi in oss i bilen och åkte till Bvc. Upptäckte att där nästan inte var någon bensin i bilen :O oftast brukar de stå hur man km man kan göra på bensinen som är var men nu var där bara streck ----. Till Maria kom vi och jag ringde för att förvarna Anders om att han kanske skulle behöva komma och rädd oss ifall vi inte hann till en mack på vägen tillbaka. Men det gjorde vi som tur var, men det var nog på håret.

De var lite försenade på bvc så vi fick sitta i väntrummet och vänta. De hade nog bokat in alla läkarundersökningarna på samma dag för väntrummet var fullt med mammor och bebisar bla. en liten tjej som var 2 dagar äldre än Jacob. Kul, vi kommer även komma i samma mammagrupp. Tjugo över kom vi in och började med att väga och mäta vår lille prins. 5570gr, 59cm lång och huvudomfånget var 40,1cm. Han växer som han ska och följer kurvan :) Även utvecklingen är som de ska, men han ville inte le åt läkaren. Jacob är lite svårtflörtad på de planet och där var ju massa annat roligt att titta på - mobil, stetoskopet och doktorns flint.

På hemvägen körde jag en liten omväg då Jacob hade somnat i bilen och han brukar vakna så fort vi kommer in (vilket han gjorde idag också men han fick iaf sova lite i bilen). Vi håller oss hemma nu under de varmaste timmarna och tar en promenad ikväll med pappa Anders. Jag kanske ska åka och simma också, men vi får se vad dagen har att erbjuda. Nu ska jag försöka få Jacob att sova lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar