21 april 2011

Kinamat

Fick hämtat mitt körkort. Snacka om lysande potatisnäsa :p Inget vidare vacker kort men fullt dugligt, tänkte ändå göra ett nytt när jag hade gått ner några kg. Förhoppningsvis då ett vackrare.

Angående bilen så går det tydligen inte att koppla ut airbagen, plutten får sitta i baksätet. Dock är det ingen fara för oss som sitter där, ingen risk för att den går av utan anledning. Enda nackdelen är att den kanske inte löser ut om vi krockar. Men det hade vi inte tänkt att göra ändå. Vi har ingen större lust att lägga ut 12000kr på ett nytt säte till bilen så vi kör på ändå. Ett nytt bälte kommer att kosta 1500kr, mer rimligt pris och en nödvändig investering.

Idag blev det kinamat till middag från Asian Cook, jag tog Nasi Goreng och Anders åt friterad kyckling. Gott var det och mätt blev man. Snart har vi även tvättat klart och kan njuta av kvällen.
Skönt att ha Anders hemma i många dagar :) synd bara att han har jouren och kanske måste åka iväg men så länge vädret håller sig fint är risken för det inte så stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar