28 april 2011

Thor 3D

Det gick bra att passa barn igår. Alhorns skötte sig exemplariskt när vi var på lekplatsen, mamma åkte till tandläkaren och hennes Anders kom ner för att hjälpa mig. Barnen lekte jätte fint tillsammans och Anders och jag satt och njöt på en bänk. Mamma fick för sig att jag behövde rastas så när det var dags att passa nästa syskonpar gick vi ner till Raus. Jag klarade det faktiskt :) dock gick det inte så fort på slutet, varenda steg gjorde lite ont. Får hoppas att det hjälper förlossningen att starta.
Det gick bra att passa pojkarna också, de var också väldigt duktiga. Nästan lite för duktiga. Mamma och jag blev rörda och satt och grät lite för att Ludvig var så duktig. Och Hugo förvånade oss med att kunna några tecken :) Anders och Alex hämtade upp mig strax efter 19, vi åkte hem en sväng och de skar till madrassen till babynestet och sen fyllde vi kanterna.

Vi såg Thor 3D igår. Den var faktiskt väldigt bra, sevärd. Dock blev jag aningen distraherad av en massa förvärkar. Något jag aldrig ska göra om i mitt liv och inte rekomenderar någon annan är att gå på bio höggravid. Det var riktigt obekvämt att sitta där i 2 timmar och knappt kunna röra mig. Vätskefyllda ben och fötter hade jag efteråt. Strumporna hade stasat och skorna hade gjort märke i fötterna.

Idag kommer vi ha besök från Sthlm. Min morbror och hans sambo kommer ner, eller de är redan nere hos mormor men de kommer hit en sväng också. Först nu på förmiddagen ska jag sy ihop kortändarna på babynestet och sedan kommer systern min och lämnar av sina barn medan hon ska på massage.
Sen åker jag med dom hem tänkt jag. Lite trevligare än att sitta här själv och så kan jag åka runt med sthlmarna sedan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar