20 april 2011

Vi skulle inte passa bröderna Löfstedt idag, det var jag som hade fått det om bakfoten. När mamma hämtade Sebastian och Ebba från dagis ville Ludvig följa med :) Det fick han såklart :) Sara var ändå på väg dit. Gick bort mot dagis för att möta mamma, nu hade hon ju många barn att hålla reda på.
Det var ett glatt gäng som gick bort mot stora lekan, vi hade turen att det kom en buss under bron när vi gick över. Vi hann knappt komma till lekan innan Sara och Hugo också dök upp.
Det blev en stunds lekande innan det var dags att gå in och äta mellanmål, Sebastian hade försvunnit in till en kompis och Sara gick hem med sina pågar medan mamma, Ebba och jag gick upp till henne. Invigde uterummet, riktigt skönt att sitta där och äta. Körde därifrån halv fyra och åkte för att hämta Anders på jobb.

I morgon ska vi äntligen få på sommardäcken :)
Bilen lär bli väldigt fin i sommarskrud.

Har inget planerat inför morgondagen mer än att jag ska tvätta mellan 14-20, förhoppningsvis sista tvättningen innan bebisen kommer. Kanske syr lite, vem vet. Det blir att ta dagen som den kommer i vilket fall som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar