17 april 2011

Teckenspråkskurs 2

Del 2 av teckenspråks kursen genomfördes idag. Lika roligt som igår om inte ännu mer. Nu hade vi lite tecken i bagaget och kunde genomföra lite mer konversation av det hela.
Vi fick lära oss bla. mat tecken, barnord, känslor och läsa Max Napp på teckenspråk. Vi sjöng födelsedagssångerna Vi gratulera och Ja må hon leva, utan ljud då såklart och med tecken.
Jag hoppas att vi får gå en fortsättningskurs så att vi får lära oss ännu mer, det var jätte roligt. Nu blir det till att öva ordentligt hemma så att vi blir ännu bättre och så att man inte glömmer det man har lärt sig.

Jag körde både till Lund och hem igen. Bilen var fylld med folk och Wua (mammas bil) fick kämpa på ordentligt för att orka ta oss hem. Helt plötsligt small det till på rutan, stort stenskott :O Vi körde ju på motorvägen i 110 så det var nog tur i oturen att den inte gick helt igenom. Tråkigt för mamma men som tur var går det att laga om man gör det tidigt när stenskottet har uppstått så att man slipper byta hela rutan.

Theo mår mkt bättre. Han vill verkligen inte ha mer näringsgegga. Igår kväll när vi försökte ge honom 1 ml gömde han huvudet i Anders armveck och försökte täcka ansiktet med sin tass. Kunde inte förmå mig att tvinga i honom det när han verkligen inte vill ha. Antagligen behöver han inte det, för i början när han var dålig åt han det utan protest. Nu äter han sitt hö, sin pellets och dricker sitt vatten. Bajsar normalt och busar på för full som vanligt. Skönt att vår prins mår bra igen.

I morgon är vår bebis färdigbakad och hjärtligt välkommen ut.
Men h*n lär ju komma när h*n känner för det utan att vi kan påverka. Bara vi slipper vänta alldeles för länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar